Avoin hakemus

Odotamme Sinulta hyvää asennetta työntekoon, ammattimaista otetta ja palveluhenkisyyttä. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja Sinulla on voimassa oleva liikenneopettajalupa. Arvostamme simulaattorilla tapahtuvan opetuksen tuntemista sekä tuntemusta sähköisistä opetusvälineistä ja toimistoympäristöstä.

Tarjoamme Sinulle vakituisen työsuhteen, monipuoliset työtehtävät ja joustavat työajat. Tukenasi on mukava työyhteisö ja laaja asiantuntemus.

CAP-Group toteuttaa laadukasta ajokorttikoulutusta hyödyntäen simulaattoriopetusta sekä etäteoriaopetusta CAP-Autokouluissa valtakunnallisesti sekä CAP-Koulutuksen toteuttamaa tehokasta kuljettajakoulutusta yrityksille ja Puolustusvoimille eri puolilla Suomea. Vuonna 2018 CAP-Groupissa työskentelee lähes 300 tyytyväistä työntekijää ja useita sopimuskouluttajia. CAP haluaa olla kannattavasti kasvava valtakunnallinen kuljettajakouluttajabrändi, joka ohjaa markkinakehitystä ja hyödyntää sen mahdollisuuksia.

Henkilöstö- ja asiakastyytyväisyys kulkevat aina käsi kädessä. Meillä henkilöstö on tärkein voimavaramme. Millaiset ihmiset - sellainen yritys. Jos henkilöstö ei ole tyytyväinen, ei sitä kohta ole asiakaskaan. Toimipisteitä on yli 80 ja lisää on tulossa. CAP jatkaa kasvuaan, koska paljon on vielä tekemättä ja alalle annettavaa.

Mikäli olet etsimämme henkilö, haluat haasteita ja kenties edetä urallasi, niin pyrimme tarjoamaan Sinulle sopivan työpaikan – vieläpä kotiseudullasi.

Oletko Sinä juuri se Hyvä Tyyppi, joka haluaa kaltaiseensa työporukkaan? Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja esittely itsestäsi. Kuulemme myös mielellämme toiveesi alueesta, jossa haluaisit työskennellä.