Liikenneopettaja, Raahe/Oulainen

Oletko etsimämme Hyvä Tyyppi?

Haemme Raaheen ja Oulaisiin avattaviin CAP-Autokouluihin aktiivista ja ammattitaitoista liikenneopettajaa.

Odotamme Sinulta hyvää asennetta työntekoon, ammattimaista otetta ja palveluhenkisyyttä. On eduksesi jos hallitset opetuksen myös englanninkielellä. Olet asiakaspalvelun ammattilainen. Sinulla on voimassa oleva liikenneopettajalupa ja mahdollisesti moottoripyöräkouluttajan pätevyys. Arvostamme simulaattorilla tapahtuvan opetuksen tuntemista sekä tuntemusta sähköisistä opetusvälineistä ja toimistoympäristöstä. 

Tarjoamme Sinulle vakituisen palkkatyösuhteen tai Sinulla on mahdollisuus työskennellä oman yrityksesi kautta sopimuskouluttajana. Voit itse vaikuttaa työviikkosi rakenteeseen. Tukenasi on mukava työyhteisö ja laaja asiantuntemus.

CAP-Group toteuttaa laadukasta ajokorttikoulutusta hyödyntäen simulaattoriopetusta sekä etäteoriaopetusta CAP-Autokouluissa valtakunnallisesti sekä CAP-Koulutuksen toteuttamaa tehokasta kuljettajakoulutusta yrityksille ja Puolustusvoimille eri puolilla Suomea. CAP-Group Oy:n palveluksessa on noin 300 tyytyväistä työntekijää ja useita sopimuskouluttajia. CAP haluaa olla kannattavasti kasvava valtakunnallinen kuljettajakouluttajabrändi, joka ohjaa markkinakehitystä ja hyödyntää sen mahdollisuuksia.

Henkilöstö- ja asiakastyytyväisyys kulkevat aina käsi kädessä. Meillä henkilöstö on tärkein voimavaramme. Millaiset ihmiset - sellainen yritys. Jos henkilöstö ei ole tyytyväinen, ei sitä kohta ole asiakaskaan. CAP-Groupissa toimipisteitä on jo lähes 80 ja lisää on tulossa. CAP jatkaa kasvuaan, koska paljon on vielä tekemättä ja alalle annettavaa.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilö löytyessä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Marko Kaakinen, puh. 044 7473 541, marko.kaakinen@cap.fi.